Ik wil een maatje:

Maatje worden?

Zoek jij betekenisvol vrijwilligerswerk en wil je jezelf inzetten voor een ander? Al met een paar uur in de week maak jij het verschil! Maatje zijn is uitdagend en dankbaar werk.

Samen met een deelnemer zoek je naar zijn of haar mogelijkheden. Soms ben je praktisch ondersteunend, dan weer bied je een luisterend oor of onderneem je samen activiteiten. Het is het belangrijk dat er een klik is en er een vertrouwensband ontstaat tussen jou en de deelnemer. Daarom zoeken we mensen die zich voor minimaal een jaar willen inzetten.

“Mijn toegevoegde waarde als maatje zit er vooral in dat ik er, op dat bepaalde moment, gewoon ben voor mijn deelnemer. Wat we samen doen, doet er eigenlijk veel minder toe.”

Je staat er natuurlijk niet alleen voor!
De professionals van Maatjes Regio Arnhem begeleiden jou als maatje. Ook bieden wij scholing en intervisie aan. Zo kan je het beste bieden aan je deelnemer én blijf je jezelf ontwikkelen.

Iets voor jou?

Wil jij iets betekenen voor een ander? Neem dan contact op met 026-3272266, via mail of vul het formulier in op onze contactpagina.