Een hart onder de riem, een steuntje in de rug of een extra paar handen erbij. Er zijn van die momenten in ieders leven dat het fijn is om een maatje te hebben. Hieronder staan onze projecten in het kort uitgelegd. Klik op één van de vlakken voor meer informatie.

Mantelzorgondersteuning

Je zorgt voor je partner, vader of moeder, een ander familielid of misschien wel voor je buurvrouw of vriend. Onze vrijwilligers ondersteunen je in de zorgtaak en helpen je wereld weer groter maken.

Vriendendienst Op Stap

Wie met psychische problemen kampt, weet hoe die het sociale leven beïnvloeden. Onze vrijwilligers ondersteunen je in het verlagen van drempels om contacten te leggen of er alleen op uit te gaan.

Zoek je iemand in Arnhem om gewoon gezellig mee te wandelen?

Klik hier voor een wandelmaatje!

Buddyzorg

Als je ernstig of langdurig ziek bent voelt het soms alsof alles draait om ziek zijn. Het kan voelen alsof je zelf uit beeld raakt, je ziekte domineert. Onze vrijwilligers kijken voorbij de ziekte en samen ondernemen jullie dingen die nog wél mogelijk zijn.

Activerende Ondersteuning

Ben je niet op zoek naar een maatje voor de langere termijn? Of hoeft iemand niet regelmatig langs te komen? Maar heb je toch een hulpvraag? Onze vrijwilligers ondersteunen jou bij de meer (korte) praktische vragen.

Aanmelden?

Wil jij graag een maatje? Onze maatjes zijn er voor iedereen die zelfstandig woont.

Aanmeldingen gaan meestal via de wijkcoach.

Je kunt ook zelf contact opnemen met 026-3272266, via mail of vul het formulier in op onze contactpagina.

“Met mijn maatje kan ik op een andere manier praten dan met mijn omgeving. Hierdoor raak ik een stukje van mijn frustraties kwijt en worden mijn problemen even kleiner.”